References

Throughout the years, I have worked with a number of firms and at one point of time, I asked a professional writer to give some of them a call and ask them how they experienced working with me.

Karen
Frøsig

Adm. direktør, Sydbank

I forbindelse med et strategiforløb, vi har kørt med Louise, kan jeg fremhæve hendes dygtighed til at skære opgaven til, så den passer til det, vi gerne vil.

Hun er god til at lave projekterne på kundens præmisser samtidig med, at hun alligevel flytter os. Det er noget, mange konsulenter kunne lære af. Louise har en høj grad af integritet – det er noget, vi sætter meget højt. Louise er god til at facilitere og til at få os til at træffe nogle beslutninger.

Louise er derudover kvik, begavet og hurtig. Hun formår at sætte sig meget præcist ind i vores situation, og det gælder både de mere komplicerede problemstillinger samt på det empatiske niveau. Og så er hun meget løsningsorienteret.

Flemming
Lyngholm

Forhenværende Managing Director, Nordic Sugar

Jeg har haft stort udbytte af min executive sparring med Louise. Hun er ’no nonsense’, professionel, meget engageret og arbejder med stor integritet.

Hun er omstillingsparat og god til at inddrage personlige erfaringer for at få den rette dybde og det rette indhold i forløbet. Og hvis påkrævet er hun klar til at droppe alle agendaer og skifte spor i det pågældende møde, hvis det giver det bedste udbytte.

Kåre
Stolt

Senior Partner, Accura

Vi fik Louise anbefalet af en i en komplementær branche. Allerede da vi havde mødt hende første gang, stod det fuldstændig klart, at hun var noget helt særligt. Hun brændte ganske enkelt igennem.

Vi har blandt andet haft et strategiprojekt med Louise, som forløb upåklageligt. Det gjorde det, dels fordi hun har flere værktøjer end mange andre konsulenter, dels fordi hun har en meget bred faglig baggrund.

Samtidig kan hun mere end én ting. Mange andre ville kun kunne lave et strategiprojekt og ikke lederudvikling, men Louise er suveræn til begge dele. Desuden engagerer hun sig. Det var således Louise, der drev strategiprocessen. Louise jagtede os for nye møder, konklusioner og resultater på en rigtig god måde. 

Men det helt enestående ved Louise er dog hendes evne til at komme med sit eget input. Hun er ikke bange for at sige sin ærlige mening om noget.

Klavs
V. Gravesen

Partner og bestyrelsesformand, Horten Advokatfirma

Vi fik Louise anbefalet til et strategiprojekt og valgte hende på grund af hendes profil, baggrund og professionalisme. Hun levede fuldstændig op til forventningerne. Hendes direkte – kontante – facon kombineret med en stor grad af indsigt i såvel vores virksomhed som i markedet generelt er meget enestående.

Louise hviler i sig selv og er god til at lytte. Hertil kommer, at hun virkelig forstår advokatbranchen indefra og ud, og hun blev under processen en naturlig del af vores virksomhed. Det blev også mere dybt og personligt med hende, fordi hun kommer som sig selv og med al sin store erfaring.

Carsten
Topholt

Koncernøkonomichef, Økonomi- og Indenrigsministeriet

Jeg har brugt Louise Orbesen som rådgiver på ledelsesmæssige og personlige spørgsmål. Louise Orbesen har en meget omfattende erfaring med de problemstillinger, hun rådgiver i, og hun har derfor en både indsigtsfuld og realistisk person- og forretningsforståelse.

Ud over, at hendes tilgang er tillidsvækkende og ligefrem, er hendes analyser og anbefalinger skarpe og to-the-point. Jeg oplever, at en af hendes særlige styrker er, at både analyserne og løsningerne er forholdsvis ”håndholdte” og skræddersyet til den enkeltes problemstilling og situation.

Maria
Steno

Partner, Geelmuyden-Kiese

Louise er utrolig hurtig til at sætte sig ind i ens professionelle udfordringer og samtidig se, hvem man er som menneske. Hun kan således skræddersy et lederudviklingsforløb meget præcist, fordi hun har det overblik.

Generelt er Louise skarp, empatisk og analytisk. Hun kan lave en kombination af personlig udvikling og forretningsmæssig udvikling. Det er der meget få, der kan.

Peter
Nyemann

Adm. direktør, DirectGruppen

Louise Orbesen har hjulpet os gennem en strategiproces, en personlig udviklingsproces for udvalgte nøglemedarbejdere og frem til en ny organisationsstruktur. ​

Hun har gennem processen hjulpet os til at se forhold og muligheder, som vi uden hende ikke havde fået øje på. Og hun har gennem arbejdet været vedholdende og sikret, at vi rent faktisk kom i mål.

Torben
Bonde

CIO, Senior Vice President, Vestas

Jeg har blandt andet brugt Louise i forbindelse med de ledelsesmæssige udfordringer, jeg har.

​Hvis man bruger en coach, har de fokus på din personlige udvikling. Og hvis man bruger en virksomhedskonsulent, ser de på strukturerne.

Det, som Louise unikt kan tilbyde, er, at hun er i stand til at kombinere de to ting. Du sidder ikke og laver en plan, der er blind for den virkelighed, du befinder dig i.

Hun er samtidig et menneske, med hvem man får en stor fortrolighed, og som også tør give noget af sig selv.

bubble